MINI-Electric-logo-Union-Jack-Achterlicht-mobiel
MINI-Electric-logo-Union-Jack-Achterlicht-mobiel

SERVICE & ONDERHOUD.

Voor jouw elektrische MINI.

SPECIALE AANDACHT.

ONDERHOUD VOOR ELEKTRISCHE MINI.

Iedere auto heeft service en onderhoud nodig. Zo ook jouw volledig elektrische MINI. Echter is de onderhoud- en servicebehoeften van een volledig elektrische MINI anders dan bij MINI modellen met een brandstofmotor. Dit komt doordat een elektrische MINI minder bewegende en dus ook minder slijtbare onderdelen heeft.

Wij adviseren dan ook om iedere twee jaar langs te komen voor een inspectiebeurt van jouw elektrische MINI. Ook de elektrische MINI modellen maken gebruik van Condition Based Service. Hierdoor geeft de MINI aan wanneer onderhoud of service nodig is om in topconditie te blijven.

VEILIGHEID BOVEN ALLES.

WAT CONTROLEREN WIJ?

Kom je met jouw elektrische MINI bij ons in de werkplaats dan controleren wij de staat van de banden. Door het hoge koppel en zwaardere gewicht van een elektrische MINI slijten de banden sneller ten opzichte van auto's met brandstofmotoren. Verder controleren wij de remmen, ruitenwissers, staat van het microfilter, remvloeistof van jouw auto en voeren wij een voertuigcheck uit.

Nu jij toch bij ons in de werkplaats bent controleren wij ook direct of er nog terugroepacties of productverbetering open staan op jouw MINI.

BMW-Ruitenwisser

PRIJSINDICATIE.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN.

Ben jij benieuwd wat een inspectiebeurt voor jouw elektrische MINI gaat kosten? Via onderstaande button kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zelfs via WhatsApp. Onze Service Adviseurs zullen vervolgens contact met jou opnemen. Zo ontvang je vanzelf een prijsindicatie voor een inspectiebeurt van jouw elektrische MINI.