BMW i3.

Nu rijden vanaf € 399,- en 8% bijtelling.

BMW i3.

Een elektrische BMW i3 rijden kan op vele manieren. Zo zijn er verschillende zeer scherpe actietarieven op geselecteerde BMW i3 modellen. Speciaal voor de Nederlandse markt zijn er twee unieke edities in het leven geroepen, de BMW i3 Dark Shadow Edition en de BMW i3 For The Oceans Edition. In beide speciale uitvoering kunt u nog dit jaar wegrijden. Ook de zakelijke rijder moet rekening houden met veranderingen die er aan zitten te komen. Zo gaat het bijtellingspercentage in 2021 omhoog met 4%.

 

Om het u gemakkelijk te maken zetten wij voor u de actuele en interessante BMW i3 acties op een rij. Zo kunt u rustig zien wat de leukste en voordeligste manier is om nog in 2020 een BMW i3 te gaan rijden.

8% bijtelling.

Verandering op komst. Vanaf volgend jaar wordt de bijtelling op elektrische auto's verhoogd van 8% naar 12% tot een maximum van € 40.000,-. Komt u boven de € 40.000,- uit dan gaat u 22% bijtelling betalen over het resterende bedrag. Profiteer nog dit jaar van 8% bijtelling.

Bekijk aanbod

Private Lease.

Direct wegrijden in een BMW i3 met een zeer scherp vast Private Lease tarief vanaf € 385,- per maand. Zo rijdt u zorgeloos voor een vast bedrag per maand in de BMW i3. Tarief op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer en na aftrek van subsidieregeling.

Bekijk aanbod

Operational Lease.

Een speciaal en zeer scherp aanbod van Ekris voor de zakelijke rijders. Vanaf € 399,- per maand kunt u een BMW i3 rijden via Operational Lease in combinatie met een BMW i-Ready constructie. Maandbedrag berekend op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. 

Bekijk aanbod

Dark Shadow Edition.

Een Special Edition van de BMW i3. De BMW i3 Dark Shadow Edition. Kiest u voor deze uitvoering dan kunt u nog dit jaar rijden met slechts 8% bijtelling. Uw voordeel loopt op tot € 6.390,-.

 

 

Lees verder

For the Oceans Edition.

De BMW i3 For The Oceans Edition is een speciale uitvoering van de BMW i3 waarvan er slechts 100 stuks worden gemaakt. Kiest u voor deze special edition dan draagt u uw steentje bij aan schonere wereldzeeën.

Lees verder

Subsidieregeling.

Gaat u als particulier de BMW i3 rijden dan komt u in aanmerking voor de subsidieregeling. Door deze regeling krijgt u bij aanschaf van een nieuwe BMW i3 € 4.000,- subsidie* en op een BMW i3 uit voorraad € 2.000,- subsidie. Tevens is de subsidie te verrekenen met uw Private Lease of Private Finance maandtarief. De subsidie bedraagt dan € 83,-. Wilt u meer weten over de subsidie? Lees dan verder op onze speciale pagina.

*Koopt u een nieuwe BMW i3 dan zult u de € 4.000,- subsidie niet meer ontvangen in 2020, dit omdat het subsidiebudget voor de aanschaf van nieuwe elektrische auto's vergeven is. Omdat u recht blijft houden op de subsidie wordt uw aanvraag doorgeschoven en komt u op een lijst te staan om de subsidie in 2021 te ontvangen. Een deel van het subsidiebudget voor 2021 loopt door doorgeschoven subsidieaanvragen ook ten einde. Daarom werkt de overheid aan een wijziging van het subsidiebeleid. Dit om particuliere kopers van een elektrische auto ook de komende jaren een eerlijke kans te geven bij de subsidieaanvraag. Hierdoor komt de doorschuifregeling van een subsidieaanvraag naar 2021 na 29 oktober te vervallen.

MINI
Ekris MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.