Nieuwsitem

De BMW M8

Terwijl er wordt gewerkt aan de nieuwe BMW 8 Serie Coupé, is ook de M8 volop in ontwikkeling. De ingenieurs van BMW M zijn volop in ontwikkeling en de eerste rondes op het circuit zijn een feit! Bekijk hier de eerste foto's van het volledig gecamoufleerde prototype. 

 

Ontwikkeld voor het circuit

Net als alle andere BMW M Modellen wordt ook de M8 uitgebreid getest op het circuit. De eerste foto's onthullen reeds wat klassieke M elementen, waaronder de grote luchtinlaat, aangepaste remmen en een sportuitlaatsysteem. "De ontwikkeling van de nieuwe BMW 8 Serie en de M8 lopen parallel aan elkaar. De toekomstige M8 wordt gebouwd op basis van de 8 Serie genen, maar versterkt met het DNA van BMW M" aldus Frank van Meel, directeur BMW M. 

 

BMW M8 GTE

Naast de ontwikkeling van de BMW 8 Serie en de M8 wordt ook gewerkt aan de BMW M8 GTE! "De M8 GTE is volop in ontwikkeling, en zal onze comeback op Le Mans onvergetelijk maken! Het ontwikkelen van een nieuwe raceauto is altijd spannend en leuk. We kunnen nog geen foto's onthullen, maar ik kan jullie beloven dat de M8 GTE echt spectaculair wordt! Vooralsnog willen we de auto dit jaar verder ontwikkelen en staat het race-debuut gepland in januari 2018 op de Daytona 24-uurs race" aldus Jens Marquardt, directeur BMW Motorsport.