Nieuwsitem

BMW X5 M en X6 M Black Fire Edition

BMW introduceert de ultieme BMW X5 M en X6 M. De Black Fire Edition etaleert alle kracht en emotie die deze unieke auto's oproepen. Wereldwijd worden slechts 500 stuks van deze gelimiteerde BMW's geproduceerd, waarvan 12 stuks toegekend zijn aan Nederland!

 

Ontworpen om direct indruk te maken

De exclusieve BMW X5 M en X6 M Black Fire Edition zijn ontworpen om direct indruk te maken. De diep-zwarte kleur "Saphirschwarz Metallic" valt direct op, ook de 21 inch lichtmetalen velgen zijn volledig in zwart uitgevoerd. De carbon spiegelkappen verwijzen naar de sportiviteit en kracht die er in deze SUV's schuilt. 

 

Ook in het interieur van de Black Fire Edition ligt de focus op sportiviteit en exclusiviteit. De M Multifunctionele voorstoelen zijn bekleed met de BMW Individual lederen bekleding "Merino", in een unieke combinatie van zwart en rood. Ook in het middenconsole en op het sportstuurwiel vinden we deze unieke kleurencombinatie terug. Het 'Edition Black Fire' logo is terug te vinden in de interieurlijsten. 

 

Prestaties en prijs

Zowel de X5 M als de X6 M Black Fire Edition genereren 423 kW/575 pk met een koppel van 750 Nm. In combinatie met de automatische 8-traps M Steptronic sporttransmissie met Drivelogic sprinten deze kolossen in slechts 4,2 seconden naar de 100 km/uur. De X5 M en de X6 M Black Fire Edition worden beiden aangeboden vanaf € 200.000,-