Nieuwsitem

Een elektrische BMW Private Leasen, hoe werkt dat eigenlijk?

Privé lease is de laatste tijd sterk in opkomst. Waarom is deze nieuwe vorm van autorijden zo populair? En hoe gaat dit in z'n werk bij het rijden van een elektrische BMW, zoals de BMW i3? Ekris legt het u uit.

 

Wat zit er bij in?

Met privé lease rijdt u een gloednieuwe auto voor een vast tarief per maand. In dat tarief zitten alle vaste kosten van het autogebruik, behalve de oplaadkosten. Denk hierbij aan wegenbelasting, verzekering, onderhoud, afschrijving, pechhulp en aanvullend kan worden gekozen voor winter- en zomerbanden en vervangend vervoer.

 

Eigen BMW samenstellen

U kunt de BMW i3 helemaal naar eigen wens samenstellen. Met Ekris spreekt u bijvoorbeeld af dat u voor de periode van 2 jaar in deze nieuwe BMW rijdt. Ook wordt het maximaal aantal kilometers afgesproken. Rijdt u meer of minder dan het afgesproken aantal kilometers? Dan kan het contract worden aangepast, of wordt er een prijscorrectie toegepast. Onze verkoopadviseurs leggen dit graag aan u uit.

 

Op vakantie met een elektrische BMW?

Met de BMW i3 maakt u een bewuste keuze voor duurzame mobiliteit. Milieuvriendelijk en met een voordelig energieverbruik. Maar wat als u een auto nodig heeft voor een (buitenlandse) zakenreis of vakantie? Ook dan heeft BMW een premium oplossing voor u, want met BMW Add-on Mobility heeft u altijd de mogelijkheid om uw BMW i3 tijdelijk om te ruilen voor een compleet uitgeruste BMW of MINI met brandstofmotor waar u ongelimiteerd mee kunt rijden. Lees hier meer. 

 

U weet waar u aan toe bent

Een aantal belangrijke dingen zijn goed om te weten voordat u een prive lease contract afsluit. Bij de verzekering heeft u bijvoorbeeld te maken met een eigen risico. Het eigen risico bedraagt bij Ekris slechts € 135. Verder is het goed om te weten dat u niets aanbetaalt. U betaalt met privé lease nooit bijtelling. Het afgesproken tarief is bovendien inclusief BTW. Zo weet u dus precies waar u financieel aan toe bent de komende periode. 

 

Na de looptijd

Na de looptijd levert u de auto in en de looptijd wordt dus niet automatisch verlengd. Uiteraard helpen wij u tegen die tijd wel graag opnieuw aan een passende BMW. Het privé leasen van de elektrische BMW i3 bij Ekris is mogelijk vanaf € 549 per maand obv 48 maanden en 10.000 kilometer.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier meer

 

Lees meer