Nieuwsitem

Exclusief: BMW M850i xDrive Coupé First Edition.

BMW presenteert de exclusieve BMW M850i xDrive Coupé First Edition. Zijn maximale exclusiviteit is gegarandeerd door de individuele samenstelling van de auto en de oplage van slechts vierhonderd exemplaren wereldwijd.

 

Individual.

Deze exclusieve uitvoering heeft een expressief karakter, dankzij de BMW Individual carrosseriekleur Frozen Barcelona Blau metallic, de 20-inch lichtmetalen wielen met Y-spaakdesign in de kleur Jetblack en de hoogglans Shadow Line accenten in de nierengrille, Air Breathers en het eindstuk van de uitlaten. De BMW M850i xDrive Coupé First Edition wordt in de periode april tot juni 2019 geproduceerd in de gelimiteerde oplage van 400 stuks.

 

Interieuropties. 

Speciale designdetails van BMW Individual, alsmede een verfijnde selectie van kleuren en materialen en bijzonder hoogwaardige uitrusting vergroten de exclusieve uitstraling van het interieur van de BMW M850i xDrive Coupé First Edition. Een speciale optie voor deze uitvoering is de volleder interieuruitrusting ‘Merino’ van BMW Individual in de speciale kleurencombinatie Elfenbeinweiß/Nachtblau. Ook past BMW speciale BMW Individual interieurlijsten in Pianolak Schwarz toe die in het midden van de cockpit zijn voorzien van de tekst “First Edition 1/400”. Het Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System en de glasapplicaties ‘Crafted Clarity’ op de start-/stopknop, de iDrive Controller, de volumeknop en de verlichte knop van de transmissiehendel vervolmaken de luxueuze uitstraling van het interieur.

 

TwinPower Turbo Techniek.

Het expressieve karakter van de BMW M850i xDrive Coupé First Edition is zichtbaar zowel in het extrieur als het interieur. Maar ook door de prestaties van de auto. Deze speciale uitvoering is voorzien van de 390 kW (530 pk) sterke 8-cilinder benzinemotor met BMW TwinPower Turbo techniek. De V8-motor met een enorme trekkracht is gekoppeld aan een 8-traps Steptronic sporttransmissie die het vermogen moeiteloos overbrengt naar de weg dankzij de intelligente BMW xDrive vierwielaandrijftechniek en een wielophanging die perfect is ingesteld op het karakter en concept van deze auto.