Brighton Editions.

Luxe, stijlvol en zeer uniek. Alleen bij Ekris.

Video

OVER EKRIS.

Ekris is een echt familiebedrijf opgericht in 1939. In 1957 openen de deuren van de eerste garage van Ekris aan de Marktstraat in Scherpenzeel waar vier jaar later gestart wordt met de verkoop van BMW modellen. 

 

Het merk MINI komt pas jaren later in beeld bij Ekris. Zeven jaar na de overname van de Rover Group door BMW wordt Ekris in 2001 Erkend MINI Dealer. Sinds die tijd is er veel veranderd en inmiddels heeft Ekris zes MINI vestigingen, waarvan drie stand-alone vestigingen. Je bent bij al onze vestigingen van harte welkom met jouw MINI voor onderhoud of reparatie of voor het uitzoeken van een nieuwe of gebruikte MINI.

Ekris Arnhem oud

MINI ACTIES.

Brighton Editions.

Brighton Editions.

Stijlvol, chique, exclusief en enorm uniek. De MINI Brighton Editions zijn zoals de naam al doet vermoeden geïnspireerd op de Zuid-Engelse badplaats Brighton. Voorzien van subtiele pin-striping en een handgemaakt interieur is deze luxe uitvoering een streling voor het oog. En het mooie van alles? Er zijn er slechts vijf van in de wereld en die zijn alleen verkrijgbaar bij Ekris.

Camden Edition.

Camden Edition.

Rechtstreeks uit het kloppende hart van Noord-Londen komt de MINI Camden Edition. Deze speciale uitvoering is voorzien van unieke Camden details, rijk uitgerust en beschikbaar als MINI 3-deurs, MINI 5-deurs of MINI Electric. Benieuwd naar wat deze speciale MINI uitvoering jou te bieden heeft? Lees dan snel verder.

MINI Anniversary Edition

MINI Anniversary Edition

Ter gelegenheid van het 98-jarig jubileum van John Cooper, presenteren wij een speciale editie van de MINI 3-deurs John Cooper Works. Deze uitvoering combineert historische elementen met hedendaagse techniek waarbij de welbekende GO-Kart feeling centraal staat.

MINI Electric Deals.

MINI Electric Deals.

Interesse in een MINI Electric? Dan is dit het moment om in te stappen want tijdelijk hebben wij extra scherpe deals op de MINI Electric. Private Lease, Operational Lease of financiering. Het kan allemaal. Ontdek het unieke aanbod. 

MINI Business Editions.

MINI Business Editions.

Of je nu zakelijk of privé gaat rijden, de MINI Business Editions zijn voor iedereen aantrekkelijk. Deze speciale uitvoering is verkrijgbaar op ieder MINI model uit ons aanbod. Van 3-deurs tot Countryman. Ga je voor de Business Edition dan kies je voor een uitvoering met zeer interessante opties en kan jouw voordeel oplopen tot wel € 4.640,-.

Alle MINI Acties.

Alle MINI Acties.

Bekijk hier alle actuele MINI acties 

NIEUWS.

Ekris Try-Out.

Ben jij het sales talent waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan snel zonder cv en meld je aan voor de Ekris Try-Out!

Solliciteer zonder cv

MINI Classic van...

Jorrit ter Horst is de trotse eigenaar van een prachtige MINI Classic. Benieuwd naar zijn hele verhaal en meer foto's? Klik dan snel door.

Ontdek meer

Ervaar elektrisch.

Elektrisch rijden ervaar je het beste bij Ekris tijdens een tweedaagse proefrit in de MINI Electric. Interesse? Meld je dan aan.

Ik heb interesse

Boardwalk Edition.

De MINI Countryman Boardwalk Edition is nieuw bij Ekris en komt in een beperkte oplage van slechts 100 stuks naar Nederland.

Ontdek meer

MINI.

Meet the family.

MINI modellen aanbod

Onze vestigingen

Ekris MINI Arnhem.

Markweg 4

6883 JM Velp

026 - 364 21 64

arnhem@ekris.nl

Ekris MINI Flevoland.

Poseidonweg 5

8239 DK Lelystad

0320 - 211 911

flevoland@ekris.nl

Ekris MINI Nijkerk.

Patroonstraat 5

3861 RN Nijkerk

033 - 245 61 14

nijkerk@ekris.nl

Ekris MINI Veenendaal.

Plesmanstraat 36

3905 KZ Veenendaal

0318 - 546 546

ekrisveenendaal@ekris.nl

Ekris MINI Utrecht.

De Corridor 23

3621 ZA Breukelen

030 - 755 77 77

utrecht-mini@ekris.nl

Ekris MINI Zeist.

Blanckenhagenweg 22-24

3712 DE Huis ter Heide

030 - 692 58 72

zeist@ekris.nl

BMW
Ekris BMW

Ekris BMW

Ontdek alles over BMW.