slide

DE MINI 5-deurs

Vertrouwd. Maar anders.

 

Twee deuren extra had hij altijd al, maar aan de nieuwe MINI 5-deurs is zoveel nieuws te zien, dat je niet uitgekeken raakt. Iconischer dan ooit met cirkelvormige dagrijverlichting, achterlichten in Union Jack design en een fris, strak logo. Vanbinnen is hij helemaal up-to-date met touchscreen navigatie, Apple CarPlay en Real-time Traffic Information.

VEROVER DE RUIMTE.

Stap in en ontdek het ruime interieur. Deze MINI biedt met gemak plaats aan vijf mensen. Met voldoende been- en hoofdruimte! De MINI 5-deurs is 16 centimeter langer dan de MINI 3-deurs. Die extra ruimte is efficiënt benut. Dat zie bijvoorbeeld terug in de bagageruimte.

 

Met de MINI 5-deurs kun je veel kanten op. Je kunt hem helemaal maken zoals jij wilt met de eindeloze personaliseringsopties.

slide
slide
slide
slide

EEN NIEUW LICHT OP DE WEG.

Met de MINI matrix LED-koplampen weet je niet wat je ziet! Ter hoogte van de binnenspiegel zit een camera achter de voorruit, die tegemoedkomend verkeer detecteert. Op basis daarvan worden één of meer van de vier lichtsegmenten aan en uit gezet. Zo worden tegenliggers niet verblind en heb jij zoveel mogelijk licht.

 

ALTIJD IN CONTROL.

MINI Connected biedt slimme functies en apps voor jouw MNI. Informatie, entertainment en interactie altijd binnen handbereik. Hoe lang of kort je rit ook is, de snelle en betrouwbare connectiviteit komt altijd van pas.

 

 

MINI HELEMAAL YOURS.

Jouw MINI helemaal volgens jouw stijl. Dat kan met onze innovatieve 3D-prints. Daarmee kun je bijvoorbeeld de rechterkant van je dashbord personaliseren of de side scuttles aan de buitenkant van je MINI. Zelfs de lichtprojectie op de grond bij het instappen kun je zelf ontwerpen.

slide
slide
slide

MINI LOGO.

Het gevleugelde MINI Logo staat symbool voor de rijke historie van het merk. Het design is wat opgefrist. Zo zie je nu de lakkleur door de “vleugels” heen. Ook bij het instappen in de MINI zie je het logo geprojecteerd op de grond. Voor een extra warm welkom!

 

UNION JACK ACHTERLICHTEN.

De Union Jack is de vlag van het Verenigd Koninkrijk, waar het merk MINI haar roots vindt. De opvallende Union Jack LED-achterlichten vormen samen een tweedelige LED Union Jack, omlijst door een sierlijke chroomrand

Inruilwaarde van uw huidige auto?

Online inruilvoorstel

Voorraad MINI's