MINI_Cabrio_Exterieur_White_silver_Rijdend_1180x1180
MINI_Cabrio_Exterieur_White_silver_Rijdend_1180x1180

DE MINI CABRIO.

Ontdek 'm bij Ekris.

PUUR. OPENHARTIG. OPWINDEND.

OVER DE MINI CABRIO.

De MINI Cabrio geeft je altijd het ultieme gevoel van vrijheid. Kies je ervoor om het dak eraf te doen, dan worden al je zintuigen geprikkeld. Voel de zon op je gezicht terwijl je geniet van de heerlijke rij-eigenschappen. Ook met het dak gesloten biedt de MINI Cabrio een sportieve en comfortabele rijbeleving, maar vooral heel veel fun! De vernieuwde MINI Cabrio is de perfecte all-season cabrio.

Kopen vanaf

€ 40.430


Private lease

€ 739


Financieren

€ 398


Netto bijtelling

€ 265

EEN SPEELS SILHOUETTE.

EXTERIEUR.

Op de vernieuwde MINI Cabrio raak je nooit uitgekeken. Cirkelvormige dagrijverlichting, Union Jack achterlichten, ruime keuze uit carrosseriekleuren en velgen en de mogelijkheid om hem helemaal naar eigen wens samen te configureren. De vernieuwde MINI Cabrio heeft door zijn nieuwe designtaal weer een frisse uitstraling en is klaar om te overtuigen in het straatbeeld. 

HET ONVERVALSTE MINI GEVOEL.

INTERIEUR.

Niet alleen de buitenkant van de MINI Cabrio is volledig naar wens samen te stellen, maar ook het interieur kun je volledig naar eigen smaak samen stellen. Bekleding, stiksels, kleuren en materialen; aan jou de keuze! Kies jouw uliteme combinatie en rijd comfortabel de zon tegemoet. Verder is het interieur van de vernieuwde MINI Cabrio voorzien van onder meer:

MINI_Clubman_Interieur_Rijdend_1520x1014

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN NIEUWE MINI BIJ Ekris.

Bij Ekris verdient iedere MINI de aandacht die het nodig heeft. Koop je bij Ekris een nieuwe MINI? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet je maximaal van jouw nieuwe MINI. Wij benaderen je wanneer jouw MINI toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen. 

GEEF JOUW MINI EEN PERSOONLIJKE TWIST.

UITVOERINGEN MINI CABRIO.

PERFORMANCE.

MINI Cabrio Cooper
Vermogen van de verbrandingsmotor136 PK (100 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.8,7 s
Max. snelheid206 km/h
MINI Cabrio Cooper S
Vermogen van de verbrandingsmotor178 PK (131 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.6.9 s
Max. snelheid230 km/h
MINI Cabrio John Cooper Works
Vermogen van de verbrandingsmotor231 PK (170 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.6.5 s
Max. snelheid242 km/h

WORDT DIT JOUW NIEUWE MINI?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE MINI CABRIO?

Heb jij interesse in de MINI Cabrio? Bekijk onze huidige voorraad of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Liever in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van jouw droom MINI.

PRIVATE LEASE.

Voor een scherp all-in maandbedrag heb jij een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Het tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage. Zelf kiest u de kleur, pakketten en opties.

OPERATIONAL LEASE.

Voor een vast bedrag per maand lease jij zakelijk een gloednieuwe MINI. Je kunt jouw leaseovereenkomst uit breiden met een tankpas of winterbanden. Na afloop heb jij het recht van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Zakelijk een nieuwe MINI kopen maar liever geen grote eenmalige investering? Jij betaalt de MINI met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Particulier een nieuwe MINI kopen maar liever geen grote eenmalige investering? Jij betaalt de MINI met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.