slide

MINI Electric.

Volledig emissievrij rijplezier.

Een elektrische auto, maar dan een MINI. Dezelfde go-kart feeling, flink wat pit, een strak design gecombineerd met elektrisch rijplezier. Kun je niet wachten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt het laatste nieuws over MINI Electric in je inbox en bent écht als eerste op de hoogte van de releasedatum, prijzen en actieradius.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over de MINI Electric? Stel dan een vraag via onderstaande button óf stuur ons een appje op 06-10840040! 

slide
slide
slide

Overbruggen?

Is je leasetermijn afgelopen voordat de MINI Electric leverbaar is? Wij bieden je graag een oplossing. In de vorm van een shortleasecontract. Je stapt nu alvast in een voorloopauto tegen aantrekkelijke voorwaarden. Die lever je in zodra je MINI Electric is geleverd. Omdat je nooit zeker weet hoe het loopt, kun je dit contract flexibel aanvragen en opzeggen per maand. Let op: De hoeveelheid voorloopauto's is gekoppeld aan het aantal reserveringen en dus beperkt!

Blijf op de hoogte.

In aanloop naar de officiële introductie zullen steeds meer details over de MINI Electric bekendgemaakt worden. Wil jij als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuws-updates. 

slide
slide
slide

Veelgestelde vragen.

Wanneer komt de MINI Electric?
Waar wordt de MINI Electric gebouwd?
Wat gebeurt er als de auto veel later komt dan verwacht?
Is er direct een voorloopauto beschikaar?

Bekijk de video

*Gebruikte afbeeldingen tonen de MINI Electric concept-car.