slide

MINI Electric.

Pre-order nu bij Ekris!

Een elektrische auto, maar dan een MINI. Dezelfde go-kart feeling, flink wat pit, een strak design gecombineerd met elektrisch rijplezier. Kun je niet wachten? Pre-order de MINI Electric dan nu bij Ekris. Met een aanbetaling van € 1.250,- reserveer je nu een productieplek en ben je verzekerd van een elektrische MINI in 2020. Op het moment dat de auto in productie gaat, zullen we je benaderen om je reservering om te zetten in een order. Op dat moment kun je er nog steeds kosteloos van af zien. Je ontvangt de aanbetaling dan terug.

Release date

De MINI Electric is de eerste volledig elektrische MINI ooit! Deze gloednieuwe elektrische MINI is naar verwachting leverbaar vanaf 2020. Let op! Het aantal productieplekken is beperkt. Plaats nu je pre-order en je bent verzekerd van een elektrische MINI.

ACTIERADIUS.

De actieradius van de MINI Electric is helaas nog niet bekend. Als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen rondom de MINI Electric? Schrijf je dan in voor onze nieuwsupdates.

slide
slide
slide

Overbruggen?

Is je leasetermijn afgelopen voordat de MINI Electric leverbaar is? Wij bieden je graag een oplossing. In de vorm van een shortleasecontract. Je stapt nu alvast in een voorloopauto tegen aantrekkelijke voorwaarden. Die lever je in zodra je MINI Electric is geleverd. Omdat je nooit zeker weet hoe het loopt, kun je dit contract flexibel aanvragen en opzeggen per maand. Let op: De hoeveelheid voorloopauto's is gekoppeld aan het aantal reserveringen en dus beperkt!

Blijf op de hoogte.

In aanloop naar de officiële introductie zullen steeds meer details over de MINI Electric bekendgemaakt worden. Wil jij als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuws-updates. 

slide
slide
slide

Veelgestelde vragen.

Wanneer komt de MINI Electric?
Waar wordt de MINI Electric gebouwd?
Wat houdt een pre-order in?
Waarom moet ik een aanbetaling doen?
Wat gebeurt er als de auto veel later komt dan verwacht?
Ben ik verzekerd van een productieplek als ik een aanbetaling heb gedaan?
Is er per direct een voorloopauto beschikbaar?
Wat ben ik per maand kwijt aan een voorloopauto bij Ekris?
Als ik tussentijds van baan verander of mijn baan kwijt raak etc., wat dan?

Rijtest MINI Electric

Door Dakar-coureur "Kuba" Przygonski

Nog vragen?

Heb je nog vragen over de MINI Electric? Stel dan een vraag via onderstaande button óf stuur ons een appje op 06-10840040! 

NIEUWS

*Gebruikte afbeeldingen tonen de MINI Electric concept-car.