MINI-3-deurs-F66-zijkant-groen-mobiel-1180x1180
MINI-3-deurs-F66-zijkant-groen-mobiel-1180x1180

DE MINI 3-DEURS.

Ontdek 'm bij Ekris.

HET ICOON.

OVER DE MINI 3-DEURS.

De MINI 3-deurs is vernieuwd en gaat voortaan door het leven als MINI Cooper. Aan de buitenkant zie je direct dat de nieuwe MINI een update heeft gehad en ook onderhuids zijn verbeteringen doorgevoerd. Wat niet veranderd is, is het kenmerkende go-kart rijgevoel en het enorme rijplezier. Twintig jaar na de introductie van de moderne MINI is de MINI Cooper 3-deurs weer helemaal in topvorm. Maak alvast kennis met de MINI 3-Deurs en laat je verrassen. 

Kopen vanaf

€ 36.990


Private lease

€ 649


Financieren

€ 359


Netto bijtelling

€ Nog niet bekend

EEN SPEELS SILHOUETTE.

EXTERIEUR.

Herkenbaarder wordt een MINI niet. De MINI Cooper 3-deurs heeft een puristisch ontwerp verpakt in een compact silhouet. Het eigentijdse minimalisme van het nieuwe ontwerp kenmerkt de heldere oppervlakken van de carrosserie. De typische MINI proporties komen terug door korte overhang en korte motorkap in combinatie met de lange wielbasis.

De voorzijde van de MINI Cooper 3-Deurs wordt gekenmerkt door de achthoekige grille. Horizontale LED-dagrijverlichting onderstreept het nieuwe uiterlijk van de MINI Cooper 3-Deurs, terwijl aan de achterzijde de Union Jack achterlichten nog altijd aanwezig zijn. Wat betreft velgen heb je de keuze van 16" tot en met 18". 

HET ONVERVALSTE MINI GEVOEL.

INTERIEUR.

Jouw plek in jouw auto. Het interieur in de MINI Cooper 3-deurs is geïnspireerd op het interieur van de klassieke MINI. Door het minimalistische interieurdesign wordt er een gevoel van ruimtelijkheid gecreëerd. Het ronde OLED-display trekt de aandacht en relevantie informatie, zoals snelheid en brandstofverbruik, wordt bovenaan het scherm weergegeven. Onderaan in het OLED-display kunnen menu-items zoals navigatie, media, telefoon en klimaat op elk gewenst moment direct worden opgeroepen.

Naast het OLED-display valt het nieuwe stuur en het tweekleurige dashboard van textiel direct op. De Toggle Bar met tuimelschakelaars bevat de belangrijkste functies zoals Start/Stop knop, versnellingsschakelaar en parkeerrem. 

MINI_Clubman_Interieur_Rijdend_1520x1014

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN NIEUWE MINI BIJ Ekris.

Bij Ekris verdient iedere MINI de aandacht die het nodig heeft. Koop je bij Ekris een nieuwe MINI? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet je maximaal van jouw nieuwe MINI. Wij benaderen je wanneer jouw MINI toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen. 

GEEF JOUW MINI EEN PERSOONLIJKE TWIST.

UITVOERINGEN MINI COOPER 3-DEURS.

De MINI Cooper 3-deurs komt in vier verschillende trims. De carosseriekleuren kunnen je combineren met een van de vier beschikbare dakkleuren. De kleurcombinaties zijn trim-specifiek. Onderstaand vind je de vier verschillende trims waarbij Essential de basisuitvoering is en John Cooper Works het meest sportieve.

PERFORMANCE.

De MINI Cooper 3-Deurs biedt go-kart rijplezier ongeacht welke motorisering jij gaat kiezen. Je hebt keuze uit de MINI Cooper 3-Deurs C (vergelijkbaar met eerdere Cooper motorisering) of de MINI Cooper 3-Deurs S (vergelijkbaar met Cooper S modellen). 

MINI Cooper 3-deurs C
Vermogen van de verbrandingsmotor156 PK (115kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.7,7 s
Brandstofverbruik in l/100km6,5 - 5,9
MINI Cooper 3-deurs S
Vermogen van de verbrandingsmotor204 PK (150 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.6.6 s
Brandstofverbruik in l/100km6,7 - 6,1

WORDT DIT JOUW NIEUWE MINI?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE MINI 3-DEURS?

Heb jij interesse in de MINI 3-deurs? Bekijk onze huidige voorraad of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Liever in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van jouw droom MINI.

PRIVATE LEASE.

Voor een scherp all-in maandbedrag heb jij een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Het tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage. Zelf kiest u de kleur, pakketten en opties.

OPERATIONAL LEASE.

Voor een vast bedrag per maand lease jij zakelijk een gloednieuwe MINI. Je kunt jouw leaseovereenkomst uit breiden met een tankpas of winterbanden. Na afloop heb jij het recht van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Zakelijk een nieuwe MINI kopen maar liever geen grote eenmalige investering? Jij betaalt de MINI met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Particulier een nieuwe MINI kopen maar liever geen grote eenmalige investering? Jij betaalt de MINI met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.