MINI_3_Deurs_John_Cooper_Works_Donker_Blauw_Exterieur_Voorkant_Zijkant_Mobiel_Ekris
MINI_3_Deurs_John_Cooper_Works_Donker_Blauw_Exterieur_Voorkant_Zijkant_Mobiel_Ekris

DE MINI 3-DEURS.

Ontdek 'm bij Ekris.

HET ICOON.

OVER DE MINI 3-DEURS.

De MINI 3-deurs is vernieuwd en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Aan de buitenkant zie je direct dat de nieuwe MINI een update heeft gehad en ook onderhuids zijn verbeteringen doorgevoerd. Wat niet veranderd is, is het kenmerkende go-kart rijgevoel en het enorme rijplezier. Twintig jaar na de introductie van de moderne MINI is de MINI 3-deurs weer helemaal in topvorm. De vernieuwde MINI 3-deurs kun je nu ervaren bij Ekris. Ervaar het ultieme go-kart gevoel!

Kopen vanaf

€ 31.230


Private lease

€ 399


Financieren

€ 278


Netto bijtelling

€ 203

EEN SPEELS SILHOUETTE.

EXTERIEUR.

Herkenbaarder wordt een MINI niet. De MINI 3-deurs is een meesterwerk en het nieuwste model is een knipoog naar het verleden, maar dan in een zeer eigentijds jasje.  Voor de vernieuwde MINI 3-deurs geldt dat deze nog moderner, frisser en eleganter is geworden. 

HET ONVERVALSTE MINI GEVOEL.

INTERIEUR.

Jouw plek in jouw auto. Het hernieuwde interieur in de MINI 3-deurs geeft jou een sportief en comfortabel gevoel, perfect voor iedere reis die je gaat maken in jouw MINI. Neem plaats, ga erop uit en geniet!

MINI_Clubman_Interieur_Rijdend_1520x1014

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN NIEUWE MINI BIJ Ekris.

Bij Ekris verdient iedere MINI de aandacht die het nodig heeft. Koop je bij Ekris een nieuwe MINI? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet je maximaal van jouw nieuwe MINI. Wij benaderen je wanneer jouw MINI toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen. 

GEEF JOUW MINI EEN PERSOONLIJKE TWIST.

UITVOERINGEN MINI 3-DEURS.

PERFORMANCE.

MINI 3-deurs Cooper
Vermogen van de verbrandingsmotor136 PK (100kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.8.1 s
Max. snelheid210 km/h
MINI 3-deurs Cooper S
Vermogen van de verbrandingsmotor178 PK (131 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.6.6 s
Max. snelheid235 km/h
MINI 3-deurs John Cooper Works
Vermogen van de verbrandingsmotor231 PK (170 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.6.1 s
Max. snelheid246 km/h

WORDT DIT JOUW NIEUWE MINI?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE MINI 3-DEURS?

Heb jij interesse in de MINI 3-deurs? Bekijk onze huidige voorraad of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Liever in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van jouw droom MINI.

PRIVATE LEASE.

Voor een scherp all-in maandbedrag heb jij een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Het tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage. Zelf kiest u de kleur, pakketten en opties.

OPERATIONAL LEASE.

Voor een vast bedrag per maand lease jij zakelijk een gloednieuwe MINI. Je kunt jouw leaseovereenkomst uit breiden met een tankpas of winterbanden. Na afloop heb jij het recht van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Zakelijk een nieuwe MINI kopen maar liever geen grote eenmalige investering? Jij betaalt de MINI met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Particulier een nieuwe MINI kopen maar liever geen grote eenmalige investering? Jij betaalt de MINI met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.