MINI 5-deurs Blauw Voorkant 1180x1180
MINI 5-deurs Blauw Voorkant 1180x1180

DE MINI 5-DEURS.

Ontdek 'm bij Ekris.

HET ICOON, MET TWEE DEUREN EXTRA.

OVER DE MINI 5-DEURS.

De MINI 5-deurs is vernieuwd en iconischer dan ooit tevoren. Twee deuren extra had hij altijd al en daar hebben we dus niets aan veranderd, we hebben het alleen nog maar beter gemaakt. De MINI 5-deurs maakt indruk met zijn frisse verschijning. 

Kom de MINI 5-deurs bewonderen bij Ekris. Online kun je nu alvast kennismaken met de MINI 5-deurs. Liever zelf ervaren? Plan dan direct een proefrit of ontdek de mogelijkheden door een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Kopen vanaf

€ 34.230


Private lease

€ 549


Financieren

€ 340


Netto bijtelling

€ 223

EEN SPEELS SILHOUETTE.

EXTERIEUR.

Ontworpen zodat jij hem niet kunt weerstaan. Maak kennis met de vernieuwde en verfrissende MINI 5-deurs. Wat is gebleven zijn de dynamische lijnen, een strakke designstijl gecombineerd met een grote spoorbreedte en korte overhangen zoals je die van de MINI 5-deurs mag verwachten.  

HET ONVERVALSTE MINI GEVOEL.

INTERIEUR.

Compact, maar tegelijkertijd ook verrassend ruim. Stap in de vernieuwde MINI 5-deurs en laat jezelf verrassen door het ruimtelijke gevoel. De MINI 5-deurs biedt plaats aan vijf personen en de drie passagiers op de achterbank hebben door de extra hoofd-, been- en bewegingsruimte een comfortabele rit op de achterbank. 

MINI_Clubman_Interieur_Rijdend_1520x1014

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN NIEUWE MINI BIJ Ekris.

Bij Ekris verdient iedere MINI de aandacht die het nodig heeft. Koop je bij Ekris een nieuwe MINI? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet je maximaal van jouw nieuwe MINI. Wij benaderen je wanneer jouw MINI toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen. 

GEEF JOUW MINI EEN PERSOONLIJKE TWIST.

UITVOERINGEN MINI 5-DEURS.

PERFORMANCE.

MINI 5-deurs Cooper
Vermogen van de verbrandingsmotor136 PK (100 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.8.3 s
Max. snelheid207 km/h
MINI 5-deurs Cooper S
Vermogen van de verbrandingsmotor178 PK (131 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.6.7 s
Max. snelheid235 km/h

WORDT DIT JOUW NIEUWE MINI?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE MINI 5-DEURS?

Heb jij interesse in de MINI 5-deurs? Bekijk onze huidige voorraad of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Liever in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van jouw droom MINI.

PRIVATE LEASE.

Voor een scherp all-in maandbedrag heb jij een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Het tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage. Zelf kiest u de kleur, pakketten en opties.

OPERATIONAL LEASE.

Voor een vast bedrag per maand lease jij zakelijk een gloednieuwe MINI. Je kunt jouw leaseovereenkomst uit breiden met een tankpas of winterbanden. Na afloop heb jij het recht van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Zakelijk een nieuwe MINI kopen maar liever geen grote eenmalige investering? Jij betaalt de MINI met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Particulier een nieuwe MINI kopen maar liever geen grote eenmalige investering? Jij betaalt de MINI met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.