MINI Clubman Zilver Voorkant 1180x1180
MINI Clubman Zilver Voorkant 1180x1180

DE MINI CLUBMAN.

Ontdek 'm bij Ekris.

HET ICOON, MET TWEE DEUREN EXTRA.

HET ULTIEME GO-KART GEVOEL.

De MINI Clubman is vernieuwd. Het lijkt op het eerste oog een bescheiden metamorfose en toch is het een duidelijke opgefriste vernieuwing op gebied van design en innovatie.  Vooral door het gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van bediening en connectiviteit. De kenmerkende MINI go kart-feeling gaat bij deze “stationcar” gepaard met optimaal rijcomfort en gebruiksgemak voor lange afstanden. Naast de welbekende 6 deuren – de 4 portieren en de karakteristieke dubbele achterdeuren - krijgt de MINI Clubman nu een extra dosis charisma dankzij nieuwe accenten voor exterieur en interieur.

Kopen vanaf

€ 41.390


Private lease

€ 699


Financieren

€ 374


Netto bijtelling

€ 272

EEN SPEELS SILHOUETTE.

EXTERIEUR.

Kenmerkend aan het exterieur van de MINI Clubman is het frontdesign met een nieuw ontworpen grille en de twee openslaande achterdeuren. Standaard in de MINI Clubman zijn de Union Jack achterlichten. 

HET ONVERVALSTE MINI GEVOEL.

INTERIEUR.

Rijcomfort, ruimte en de flexibiliteit kenmerken de MINI Clubman. Zijn moderne interpretatie van een klassiek sportieve stationwagen zorgt voor een unieke stijl in het C-segment. Vier portieren, de karakteristieke dubbele achterdeuren en vijf stoelen zorgen samen met een flexibel in te delen bagageruimte voor een hoge mate van functionaliteit. De bagageruimte bedraagt 360 liter en kan worden vergroot tot maar liefst 1.250 liter als het nodig is. Het creatief benutten van ruimte hoort immers bij het merk MINI.

MINI_Clubman_Interieur_Rijdend_1520x1014

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN NIEUWE MINI BIJ Ekris.

Bij Ekris verdient iedere MINI de aandacht die het nodig heeft. Koop je bij Ekris een nieuwe MINI? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet je maximaal van jouw nieuwe MINI. Wij benaderen je wanneer jouw MINI toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen. 

GEEF JOUW MINI EEN PERSOONLIJKE TWIST.

UITVOERINGEN.

PERFORMANCE.

MINI Clubman Cooper
Vermogen van de verbrandingsmotor136 PK (100 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.9.2 s
Max. snelheid206 km/h
MINI Clubman Cooper S
Vermogen van de verbrandingsmotor178 PK (131 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.7.2 s
Max. snelheid228 km/h
MINI Clubman John Coooper Works
Vermogen van de verbrandingsmotor306 PK (225 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.4.9 s
Max. snelheid250 km/h

WORDT DIT JOUW NIEUWE MINI?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE MINI CLUBMAN?

Heb jij interesse in de MINI Clubman? Bekijk onze huidige voorraad of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Liever in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van jouw droom MINI.

PRIVATE LEASE.

Voor een scherp all-in maandbedrag heb jij een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Het tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage. Zelf kiest u de kleur, pakketten en opties.

OPERATIONAL LEASE.

Voor een vast bedrag per maand lease jij zakelijk een gloednieuwe MINI. Je kunt jouw leaseovereenkomst uit breiden met een tankpas of winterbanden. Na afloop heb jij het recht van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Zakelijk een nieuwe MINI kopen maar liever geen grote eenmalige investering? Jij betaalt de MINI met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Particulier een nieuwe MINI kopen maar liever geen grote eenmalige investering? Jij betaalt de MINI met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.