MINI-Electric-Cabrio-Oprit-laadpaal-header-mobiel
MINI-Electric-Cabrio-Oprit-laadpaal-header-mobiel

MINI ELECTRIC CABRIO.

Geruisloos uniek.

VOEL EN HOOR DE WIND.

EERSTE 100% ELEKTRISCHE MINI CABRIO.

De eerste volledig elektrische vierpersoonscabrio is er een van MINI; de MINI Electric Cabrio. Was deze elektrische MINI Cabrio acht maanden geleden slechts nog een idee, nu gaat hij in kleine serieproductie. Vanaf april 2023 is deze full-option MINI Electric Cabrio in Europa leverbaar in een zéér gelimiteerde oplage van 999 exemplaren waarvan er 30 naar Nederland komen. 

De MINI Electric Cabrio heeft een volledig elektrische range van 201 km (WLTP) en kent een vanafprijs van € 62.990,-. Heb jij interesse in een MINI Electric Cabrio vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan voor deze unieke MINI.

HET DAK ERAF.

EXTERIEUR.

Net als de MINI Electric is de MINI Electric Cabrio zeer herkenbaar als MINI. Het is gewoon een MINI Cabrio met een elektrische aandrijving. De MINI Electric Cabrio is leverbaar in twee kleuren, namelijk White Silver en Enigmatic Black. Portiergrepen, side scuttles en de omlijsting van de voor- en achterlichten zijn uitgevoerd in Resolute Bronze.

Om duidelijk aan te geven dat deze Cabrio een elektrische aandrijving heeft is het e-logo terug te vinden op de voorbumper en de achterzijde van de MINI. 17" lichtmetalen velgen in Electric Power Spoke 2-tone design worden standaard geleverd op de MINI Electric Cabrio. Deze velgen zijn gemaakt van 100 procent secundair aluminium.

De volledig elektrisch bedienbare softtop, met Union Jack design, laat zich openen en sluiten bij snelheden tot 30 km/u en is ook gedeeltelijk te openen als een schuifdak.

ENJOY THE SILENCE.

INTERIEUR.

Stap in en start met genieten in de MINI Electric Cabrio. Je neemt plaats op sportstoelen uitgevoerd in MINI Yours Leer Lounge design en voorzien van stoelverwarming en instelbare ondersteuning voor de onderbenen. De touwtjes houd je stevig in handen met het met Nappa leer beklede multifunctionele sportstuur. Met het dak open hoef je niet te vrezen voor koude handen, want stuurverwarming is inbegrepen. Essentiële informatie kun je aflezen op het MINI Head-Up Display.

IN HET KORT.

PERFORMANCE.

Ben jij geïnteresseerd in de MINI Electric Cabrio dan zijn er een aantal zaken die je nu vast wilt weten. Wij zetten er een paar voor je op een rij:

  • Actieradius van 201 kilometer (WLTP)
  • 135 kW (184 pk) sterke elektromotor
  • Vanuit stilstand naar 100 km/u accelereren in 8,2 seconden
  • 160 liter bagageruimte

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN.

Wil jij weten of je zo'n unieke MINI Electric Cabrio kunt rijden, vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.