MINI-Cabrio-Seaside-Edition-blauw-voorkant-zijkant-showroom-header-mobiel
MINI-Cabrio-Seaside-Edition-blauw-voorkant-zijkant-showroom-header-mobiel

SEASIDE EDITION.

Eén en al zomer.

SUMMER VIBES.

MINI BRENGT JOU NAAR DE SEASIDE.

Net zo blauw als de zee of net zo wit als het strand. Met de MINI Cabrio Seaside Edition heb jij iedere dag een stranddag. Een dag aan het strand is ultiem relaxen en een ongekend gevoel van vrijheid. Datzelfde gevoel krijg je wanneer je in de MINI Cabrio Seaside Edition rijdt. Een ongekend gevoel van vrijheid ligt voor je. 

De MINI Cabrio Seaside Edition komt naar Nederland in een beperkte oplage van 100 stuks en is een ode aan 30 jaar MINI Cabrio. De Seaside Edition komt als Cooper en Cooper S uitvoering.

MINI Cooper Seaside Edition vanaf € 44.290,-.
MINI Cooper S Seaside Edition vanaf € 50.490,-

STRAND OF ZEE?

EXTERIEUR.

Kies jij voor het strand of voor de zee? De MINI Cabrio Seaside Edition is beschikbaar in twee kleuren. Je hebt keuze uit de glanzend blauwe Caribbean Aqua lakkleur of uit Nanuq White. Ongeacht de kleur die je kiest is dit wat je kunt verwachten van deze speciale MINI Cabrio uitvoering:

  • Dubbele sierstrepen in wit die over de gehele zijkant van de auto lopen
  • Unieke Graphic op de voorbumper die verwijst naar de 30-jarige verjaardag van de MINI Cabrio
  • Side Scuttles in Seaside design
  • Seaside opschrift in oranje op de achterkant
  • 18" Lichtmetalen velgen met vaststaande naafdoppen in 30-jaar jubileumdesign
  • Aspen White details

ZEKER GEEN STRANDSTOELEN.

INTERIEUR.

Het interieur van de MINI Cabrio Seaside Edition is perfect in orde. De lederen Carbon Black stoelen zorgen voor een uiterste comfortabele reis. Op deze stoelen kun je moeiteloos uren doorbrengen. Zoals je inmiddels gewend bent van MINI is ook bij deze MINI Edition het interieur voorzien van Seaside styling. Denk hierbij aan de instaplijsten, onderste spaak van het stuurwiel en de velours matten. Op het dashboard wordt gerefereerd aan het 30-jarig jubileum van de MINI Cabrio met het opschrift "30 Years of Convertible".

OFFERTE AANVRAGEN.

INTERESSE?!

Zie jij de MINI Seaside Edition helemaal zitten? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan en ontdek wat er mogelijk is om met deze strandganger op pad te gaan.