BMW_M5_Competition_Grijs_Exterieur_Voorkant_Ekris_Header_Mobiel
BMW_M5_Competition_Grijs_Exterieur_Voorkant_Ekris_Header_Mobiel

DE BMW M5 SEDAN.

Ontdek hem bij Ekris.

EMOTIE ALS NOOIT TEVOREN.

GESCHIKT VOOR AL UW AVONTUREN.

Op overtuigende wijze weet de BMW M5 sportiviteit met comfort en elegantie te combineren. Onderweg naar een werkafspraak, bochtige landweggetjes verkennen of een persoonlijk record op het circuit neerzetten: de BMW M5 is voor ieder doel meer dan geschikt.

Kopen vanaf

€ 175.795


Private lease

€ 2.985


Financieren

€ 1.690


Netto bijtelling

€ 1.144

EEN STRAK LIJNENSPEL.

EXTERIEUR.

Het exterieur van de nieuwe BMW M5 straalt kracht, elegantie, aerodynamische verfijning en lichtheid uit. Het aangescherpte design van de voorbumper en de nieuw vormgegeven BMW nierengrille geven het front van de nieuwe BMW M5 een eigentijds gezicht. Twee grote luchtkanalen aan beide kanten van het front onderstrepen zijn sportieve ambities. 

Aan de achterzijde springen de donkere driedimensionale achterlichten direct in het oog evenals de achterbumper met twee kenmerkende dubbele M uitlaateindpijpen.

EEN GEWELDIGE BELEVING.

INTERIEUR.

Het interieur van de BMW M5 is het toonbeeld van sportiviteit en luxe. De ergonomisch vormgegeven cockpit is volledig op de bestuurder gericht. Wat direct opvalt is het nieuwe 12,3 inch grote Control Display. 

Het sportieve interieur in de BMW M5 wordt M specifieke uitrusting met onder meer: M transmissiehendel, multifunctionele M stoelen met verlicht M5 logo en het met leder beklede M stuurwiel.

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN EEN NIEUWE BMW BIJ EKRIS.

Bij Ekris verdient iedere BMW de aandacht die het nodig heeft. Koopt u bij Ekris een nieuwe BMW? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet u maximaal van uw nieuwe auto. Wij benaderen u wanneer uw BMW toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen. 

ONTDEK DE EMOTIE.

THE FIRST-EVER.

BMW_M5_Groen_Dak_1320x838

PERFORMANCE.

BMW M5 Sedan
Acceleratie 0-100 km/h in s3,4
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)441 (600) / 6000
Topsnelheid in km/h250
BMW M5 CS
Acceleratie 0-100 km/h in s3
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)467 (635) / 6000
Topsnelheid in km/h305

IS DIT UW NIEUWE BMW?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW M5 SEDAN?

Heeft u interesse in de BMW M5? Bekijk onze huidige voorraad of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Liever in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen. Wij geven u graag meer informatie.

PRIVATE LEASE.

Voor een scherp all-in maandbedrag heeft u een gloednieuwe BMW voor de deur staan. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage. Zelf kiest u de kleur, pakketten en opties.

OPERATIONAL LEASE.

Voor een vast bedrag per maand least u zakelijk een gloednieuwe BMW. U kunt uw leaseovereenkomst uit breiden met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u het recht van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Zakelijk een nieuwe BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Particulier een nieuwe BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.