Ekris BMW Schadeherstel.

Ekris BMW helpt u bij schade. Of het nu gaat om een ongeval of een kleinere schade; ons professionele team van BMW-schadeherstellers staat voor u klaar!

 

Waarom Ekris BMW Schadeherstel?

  • Uitsluitend gebruik van Originele BMW Onderdelen
  • Strenge kwaliteitseisen
  • Behoud van fabrieksgarantie van uw BMW
  • 4 jaar garantie op de herstelwerkzaamheden
  • Altijd vervangend vervoer beschikbaar

 

Schade melden

Heeft u schade? Meld het snel en eenvoudig en wij nemen direct contact met u op!

Alle zorg uit handen

Ekris neemt u de zorg uit handen en biedt u de kwaliteit die u van ons gewend bent. Een telefoontje en wij regelen de rest voor u. Ondertussen blijft u mobiel met ons vervangend vervoer. Valt het schadeherstel bij Ekris niet onder uw verzekering? Ook dan zorgen wij dat het voor u financieel aantrekkelijk is om bij ons uw schade te laten herstellen. 

Carrosserie- en lakschadeherstel

Schade aan uw BMW is vervelend. Bij Ekris zorgen wij ervoor dat uw BMW ook na een schade weer helemaal in nieuwstaat verkeerd. Met onze specifieke vakkennis en moderne reparatiemethodes geniet u snel weer van het vertrouwde gevoel en optimale veiligheid. Door het gebruik van milieuvriendelijke lak van BMW ColourSystem, genieten de overgespoten onderdelen van exact dezelfde afwerking als de niet-gespoten oppervlakken.

Mechanisch schadeherstel

Reparatie aan mechanische onderdelen van uw BMW zoals de remmen, de uitlaat of een schokdemper vereist specialistische kennis. Onze hooggekwalificeerde BMW monteurs zorgen ervoor dat uw BMW weer in nieuwstaat wordt gebracht en alle onderdelen weer perfect op elkaar zijn afgestemd. Dankzij het gebruik van Originele BMW Onderdelen geniet u daarnaast van het voordeel van een lange levensduur.

Elektrisch schadeherstel

Ook voor reparatie van gevoelige elektronica zoals navigatiesystemen of stuurapparaten is uw BMW bij ons in goede handen. Dankzij moderne apparatuur en doordachte techniek kunnen onze gecertificeerde BMW monteurs een zorgvuldige analyse uitvoeren, waarna zij uw BMW ook elektrisch weer in topconditie brengen.

 

Heeft u vragen over schadeherstelwerkzaamheden voor uw BMW? Neem dan contact met ons op.