BMW 4 Serie Gran Coupé Zwart Voorkant 1180x1180
BMW 4 Serie Gran Coupé Zwart Voorkant 1180x1180

DE BMW 4 SERIE GRAN COUPÉ.

Ontdek hem bij Ekris.

SPORTIEF RIJGEDRAG GEGARANDEERD.

VERNIEUWD EN VERBETERD.

Maak kennis met de tweede generatie van de BMW 4 Serie Gran Coupé. De BMW 4 Serie Gran Coupé is vernieuwd en verbeterd en geeft daarmee een vervolg aan het succes van de eerste generatie BMW 4 Serie Gran Coupé. Deze sportieve vierdeurs coupé is de derde carrosserievariant in het nieuwe BMW 4 Serie aanbod. Zoals u van BMW mag verwachten combineert de nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé sportief rijgedrag met pure elegantie. Zowel van binnen als buiten. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om in de nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé te rijden, vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.


 

Kopen vanaf

€ 59.527


Private lease

€ 895


Financieren

€ 563


Netto bijtelling

€ 393

EEN STRAK LIJNENSPEL.

EXTERIEUR.

Elegante lijnen, een sprekend design en een sportieve vormgeving omschrijven het exterieurdesign van de nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé. Echt highlights van het vernieuwde design zijn de nieuwe verticale BMW Nierengrille en de slanke koplampen die de nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé een fris gezicht opleveren. 

Een dynamisch langgerekt silhouet met vloeiende daklijn en een krachtige achterzijde maken het coupédesign compleet. Standaard wordt de BMW 4 Serie Gran Coupé geleverd met 17" of 18" Lichtmetalen velgen afhankelijk de gekozen uitvoering. Optioneel zijn 18" tot 20" lichtmetalen velgen beschikbaar. 

Naast sportief is de BMW 4 Serie Gran Coupé ook praktisch. De bagageruimte bedraagt standaard 470 liter, maar is optioneel uit te breiden tot maximaal 1.290 liter.  

EEN GEWELDIGE BELEVING.

INTERIEUR.

De nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé biedt binnenin aanzienlijk meer ruimte aan zijn passagiers ten opzichte van zijn voorganger. Dit komt omdat de auto in zijn geheel iets langer, breder en hoger is dan de oude BMW 4 Serie Gran Coupé. Binnenin resulteert dit dus in meer hoofd- en beenruimte voor alle passagiers. 

Standaard is de nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé uitgerust met onder meer sportstoelen, een leder sportstuurwiel en  3-zone automatische airconditioning. Wilt u het rijplezier in de BMW 4 Serie Gran Coupé nog verder verhogen dan kunt u optioneel kiezen voor stoelverwarming en stoelventilatie, stuurwielverwarming, interieurvoorverwarming, Ambiance Verlichting, Harman Kardon Surround Sound System en een groot glazen schuif-/kanteldak.

In de BMW 4 Serie Gran Coupé gaat u altijd veilig op weg, want in totaal zijn er veertig veiligheidssystemen leverbaar op de nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé. Front Collision Warning, Speed Limit Info, Lane Departure Warning, Park Distance Control en Parking Assistant met Reversing Assistant zijn standaard. 

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN EEN NIEUWE BMW BIJ EKRIS.

Bij Ekris verdient iedere BMW de aandacht die het nodig heeft. Koopt u bij Ekris een nieuwe BMW? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet u maximaal van uw nieuwe auto. Wij benaderen u wanneer uw BMW toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen. 

MAAK UW BMW PERSOONLIJK.

UITVOERINGEN.

PERFORMANCE.

BMW 4 Serie 420i
Brandstofverbruik in l/100km7,2 - 6,6
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)135 (184) / 5000-6500
Emissie in g/km163 - 150
BMW 4 Serie 430i
Brandstofverbruik in l/100km7,5 - 6,8
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)180 (245) / 4500-6500
Emissie in g/km170 - 156
BMW 4 Serie M440i xDrive
Brandstofverbruik in l/100km8,4 - 8
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)275 (374) / 5500-6500
Emissie in g/km190 - 181
BMW 4 Serie 420d
Brandstofverbruik in l/100km5,3 - 4,8
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)140 (190) / 4000-4000
Emissie in g/km138 - 126

IS DIT UW NIEUWE BMW?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW 4 SERIE GRAN COUPÉ?

Heeft u interesse in de BMW 4 Serie Gran Coupé? Bekijk onze huidige voorraad of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Liever in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen. Wij geven u graag meer informatie.

PRIVATE LEASE.

Voor een scherp all-in maandbedrag heeft u een gloednieuwe BMW voor de deur staan. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage. Zelf kiest u de kleur, pakketten en opties.

OPERATIONAL LEASE.

Voor een vast bedrag per maand least u zakelijk een gloednieuwe BMW. U kunt uw leaseovereenkomst uit breiden met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u het recht van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Zakelijk een nieuwe BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Particulier een nieuwe BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.