BMW-5-Touring-Blauw-Achterkant-Rijdend-Ekris-Header-Mobile
BMW-5-Touring-Blauw-Achterkant-Rijdend-Ekris-Header-Mobile

DE BMW 5 SERIE TOURING.

Ontdek hem bij Ekris.

DE ULTIEME BUSINESSPARTNER.

OVER DE BMW 5 SERIE TOURING (G61).

De BMW 5 Serie Touring is een echte kilometervreter. Met zijn enorme functionaliteit is de BMW 5 Serie Touring geschikt voor iedere rit. Ontdek hier snel meer over de BMW 5 Serie Touring of vraag direct een offerte aan.

Kopen vanaf

€ 80.143


Private lease

€ 1.555


Financieren

€ Nog niet bekend


Netto bijtelling

€ Nog niet bekend

EEN STRAK LIJNENSPEL.

EXTERIEUR.

De BMW 5 Serie is een atletisch Touring model. Met name het zijaanzicht van de 5 Serie Touring is atletisch te noemen. De voorzijde van de BMW 5 Serie Touring wordt gevormd door de dubbele LED koplampen en de BMW Nierengrille. De nierengrille is optioneel beschikbaar met BMW Iconic Glow. Aan de achterkant vallen de L-vormige achterlichten op. De zijdorpel en achterbumper hebben beide een donkere afwerking aan de onderzijde waardoor de gehele carrosserie lager oogt. Hierdoor krijgt de BMW 5 Touring een sportief silhouette.

18" lichtmetalen velgen zijn standaard op de BMW 5 Serie Touring, optioneel zijn tot wel 21" lichtmetalen velgen beschikbaar. De afmetingen van de BMW 5 Serie Touring zijn als volgt: 5,06 meter lang. 1,9 meter breed, 1,5 meter hoog  en een wielbasis van 2,9 meter. De bagageruimte bedraagt standaard 570 liter, maar legt u de achterbank plat kan de inhoud oplopen tot 1.700 liter.

EEN GEWELDIGE BELEVING.

INTERIEUR.

Neem plaats in de BMW 5 Serie Touring voor een aangename, comfortabele en sportieve rit. De cockpit van de BMW 5 Serie Touring is volledig op de bestuurder gericht. Eyecather in het interieur is het Curved Display van BMW waarop uw alle belangrijke informatie kunt terugvinden. In de BMW 5 Serie Touring heeft u de beschikking over een volledig digitale cockpit door het 12,3-inch informatiedisplay en het bedieningsdisplay met een schermdiagonaal van 14,9 inch.

Standaard in het interieur zijn nieuw ontworpen verwarmbare sportstoelen. Het stuurwiel is nu platter aan de onderkant en optioneel kunt u de BMW Interaction Bar bestellen. 

BMW-iX-interieur-handen-stuur

Het juiste adres.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN EEN NIEUWE BMW BIJ EKRIS.

Bij Ekris verdient iedere BMW de aandacht die het nodig heeft. Koopt u bij Ekris een nieuwe BMW? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet u maximaal van uw nieuwe auto. Wij benaderen u wanneer uw BMW toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen. 

MAAK UW BMW PERSOONLIJK.

UITVOERINGEN BMW 5 SERIE TOURING.

MOTORISERINGEN & PERFORMANCE.

Het rijplezier in de BMW 5 Serie Touring is gebaseerd op meerdere pijlers. Zo is er gekozen voor een ideale balans tussen sportief en comfortabel rijgedrag. Door de langste wielbasis in zijn klasse, grote spoorbreedte, bijna perfect uitgebalanceerde 50:50 gewichtsverdeling, lichtgewicht constructie en geoptimaliseerde stijfheid van verbinding tussen carrosserie en chassis is de 5 Serie Touring een ideale allrounder.

Benieuwd naar de motoriseringen die beschikbaar zijn voor de BMW 5 Serie Touring? Kijk dan snel hieronder. Alle dieselmotoren die beschikbaar zijn voor de BMW 5 Serie Touring worden gecombineerd met 48-volt Mild Hybrid systeem en een achttraps BMW Steptronic automatische sporttransmissie met schakelflippers achter het stuurwiel.

BMW 5 Serie Touring 520d
Brandstofverbruik in l/100km5,9 - 5,3
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)145 kW (197 pk) 
Emissie in g/km154 - 141
BMW 5 Serie Touring 520d xDrive
Brandstofverbruik in l/100km6,2 - 5,7
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)145 kW (197 pk) 
Emissie in g/km163 - 149
BMW 5 Serie Touring 530e
Gecombineerd vermogen van de verbrandingsmotor en elektromotor299 PK (220 kW)
Brandstofverbruik in l/100km0,9 - 0,7
Elektrische actieradius84 tot 96 kilometer
BMW 5 Serie Touring 530e xDrive
Gecombineerd vermogen van de verbrandingsmotor en elektromotor299 PK (220 kW)
Brandstofverbruik in l/100km1,0 - 0,8
Elektrische actieradius85 tot 94 kilometer
BMW 5 Serie Touring 540d xDrive
Brandstofverbruik in l/100km6,5 - 6,0
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)223 kW (303 pk) 
Emissie in g/km171 - 157

IS DIT UW NIEUWE BMW?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW 5 SERIE TOURING?

Heeft u interesse in de BMW 5 Serie Touring? Bekijk onze huidige voorraad of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Liever in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen. Wij geven u graag meer informatie.

PRIVATE LEASE.

Voor een scherp all-in maandbedrag heeft u een gloednieuwe BMW voor de deur staan. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage. Zelf kiest u de kleur, pakketten en opties.

OPERATIONAL LEASE.

Voor een vast bedrag per maand least u zakelijk een gloednieuwe BMW. U kunt uw leaseovereenkomst uit breiden met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u het recht van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Zakelijk een nieuwe BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Particulier een nieuwe BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.