MINI Importeren?

Ekris MINI Grenzeloos

Wij gaan grenzen over om te vinden wat u zoekt!

 

Elke MINI is anders. Het sterke van MINI is dat er eindeloze mogelijkheden zijn om hem precies naar eigen smaak samen te stellen. Maar wat als u een nieuwe MINI een stap te ver vindt? Dan vinden wij de gebruikte MINI die u zoekt!

Hoe werkt het?

  1. U zoekt de MINI van uw dromen. U kunt daarbij onze hulp gebruiken.

  2. Wij nemen uw wensen op in een zoekopdracht en we gaan voor u aan de slag om uw ideale MINI te vinden.

  3. Wij stellen u een auto voor, die voldoet aan uw criteria. We zoeken net zo lang tot we de juiste auto voor u hebben gevonden.

  4. We checken de onderhoudshistorie, voeren een aankoopkeuring uit en indien nodig voeren we hem in vanuit één van onze buurlanden. Daarbij nemen wij alle administratieve handelingen voor onze rekening.

  5. We zorgen dat we uw ideale MINI naar Ekris halen.

 

Zo heeft u de zekerheid dat u een goede MINI koopt met het grootste gemak. 

Wat biedt Ekris?

slide

Zekerheid

U krijgt altijd 24 maanden MINI Occasions Next garantie op uw MINI. Daarnaast heeft u inzicht in de kosten en onderhoudshistorie van de auto die wij importeren. U bent dus altijd verzekerd van een goede aankoop!

slide

Kwaliteit

U weet zeker dat uw MINI kwalitatief helemaal in orde is. Wij kopen alleen in bij erkende dealers en alleen auto’s waarvan de kilometerstand aantoonbaar bekend en gecontroleerd is.

slide

Transparatie

Ekris MINI Grenzeloos hanteert 1 duidelijk all-in tarief. Dat tarief wordt vooraf met u besproken zodat er geen verrassingen achteraf zijn. 

Hoe zit het met...

Kosten?
Garantie?
Keuring?
Pechhulp?

Meer weten?

Ontvangt u graag meer informatie over onze importservice? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of bekijk hier de veelgestelde vragen over Ekris MINI Grenzeloos.