Unique Forever Edition.

Unieke uitvoering van de BMW i3.

Een auto die altijd uniek zal blijven, verdient een uitvoering die net zo speciaal en uniek is. Daarom komt BMW nu met de BMW i3 Unique Forever Edition. Deze speciale editie van de BMW i3 wordt in een gelimiteerde oplage van 2000 stuks geproduceerd. 

 

Prijzen van de Unique Forever Edition beginnen vanaf € 44.995,- voor een BMW i3 Unique Forever Edition. Kiest u voor de BMW i3s Unique Forever Edition dan bedraagt de prijs € 47.961,-. Wanneer u voor deze speciale editie kiest geniet u ook nog eens van editievoordeel, oplopend tot wel € 6.378,-.

Unieke combinaties.

Welke kiest u?

Speciaal voor de BMW i3 Unique Forever Editions komt BMW met unieke kleurencombinaties op de volledig duurzame BMW i3. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de kleur Storm Bay Metallic in combinatie met Frozen E-copper accenten. Maar er is meer. Uniek voor deze uitvoering is de Aventurine Red metallic lak met Frozen Grey accenten. 

BMW i3 Forever Unique Rood voorkant

BMW i3 Forever Unique Grijs achterkant

Rijk uitgerust.

De BMW i3 Unique Forever Edition is standaard rijk uitgerust en voorzien van onder meer:

 

  • 20" Lichtmetalen velgen in Jet Black
  • Comfort Pack Advanced
  • Connectivity Pack
  • Achteruitrijcamera
  • Park Distance Control voor en achter
  • Stoelverwarming
  • Velours vloermatten
  • BMW i interieurdesign Suite
  • Interieurlijsten Dark Oak matt

Interieur BMW i3 Unique Forever

Unique Forever Details.

Opvallende grille.

Opvallende grille.

De grille van de BMW i3 Unique Forever Editions valt direct op. Het binnenste gedeelte van de nierengrille is namelijk voorzien van een sticker die de Unique Forever Edition een stoere en sportieve uitstraling geeft.

Hoofdsteun.

Hoofdsteun.

De hoofdsteunen van de BMW i3 Unique Forever Edition zijn voorzien van een hoogwaardig stiksel met de naam van deze speciale editie. Stapt u in, dan trekt dit prachtige detail direct uw aandacht. Verder heeft het interieur een luxe uitstraling door de lederen bekleding in Vernasca Dark Truffle.

Opschrift.

Opschrift.

Een exclusief opschrift met de tekst 'One of 2000' siert links en rechts de binnenzijde van de BMW i3 Unique Forever Editions. Zo weet u zeker dat u in een wel heel unieke BMW i3 rijdt.

Interesse?

Heeft u interesse in een BMW i3 Unique Forever Edition? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op proefrit aan en ontdek de mogelijkheden.

MINI
Ekris MINI

Ekris MINI

Ontdek alles over MINI.