BMW Plug-in Hybrid modellen.

Efficiënt en innovatief.

BMW Plug-in Hybrid modellen.

BMW 225xe Active Tourer.

De BMW 225xe Active Tourer zit boordevol energie. Een uiterst efficiënt aandrijvingsconcept gecombineerd met de kenmerkende BMW rijdynamiek. Ontdek de mogelijkheden van Plug-In Hybride rijden met de BMW 225xe Active Tourer.

 

BMW 330e.

De BMW 330e staat voor typerend rijplezier, vermogen en maximale efficiëntie. De toonaangevende technologie BMW eDrive maakt een grotere actieradius van maximaal 59 km puur elektrisch mogelijk – en dat bij een aanzienlijk lagere CO2-emissie. De BMW 330e is vanaf de zomer van 2019 leverbaar. Ontdek hier meer!

BMW 530e.

Creatief denken. Meegaan met de tijd. Twee essentiële concepten voor duurzaam succes. De BMW 530e voert beide benaderingen perfect uit en is zo zijn tijd vooruit. Hij focust op elektriserend rijplezier en zorgt dankzij de Plug-in Hybride aandrijving voor toekomstgericht rijden.

BMW 745e Plug-in Hybrid.

De nieuwe 745e Plug-in Hybrid biedt naast een superieur reiscomfort, optimale efficiëntie. Het beste van twee werelden.

BMW X3 xDrive30e.

De BMW X3 xDrive 30e brengt twee werelden samen: De efficiëntie van de elektromotor en het bereik van een verbrandingsmotor. Daarmee is de BMW X3 de eerste SUV die BMW aanbiedt met drie soorten aandrijflijnen

BMW X5 xDrive 45e

Wie duurzaam en verantwoord de leiding wil overnemen, moet met vernieuwende technologieën komen. De BMW X5 xDrive45e neemt met de BMW EfficientDynamics technologie eDrive een grote voorsprong. Ontdek 'm nu bij Ekris.